-
Dorsz w galarecie z zielonym groszkiem, koprem i jajem
Cena za porcję: 22 złwięcej » -
Galaretka z nóżek wieprzowych na musie chrzanowym oprószona ogórkami kiszonymi
Cena za porcję: 16 złwięcej » -
Kapusta wigilijna z olejem lnianym
Cena za porcję: 14 złwięcej » -
Kapusta wigilijna z suszoną śliwką
Cena za porcję: 14 złwięcej » -
Kapusta z grochem
Cena za porcję: 12 złwięcej » -
Karp po żydowsku
Cena za porcję: 20 złwięcej » -
Pasztet drobiowy
Cena za porcję: 35 złwięcej » -
Pasztet wegetariański
Cena za porcję: 16 złwięcej » -
Pasztet z dziczyzny
Cena za porcję: 45 złwięcej » -
Pasztet z grzybami leśnymi
Cena za porcję: 45 złwięcej » -
Pasztet z kaczki
Cena za porcję: 45 złwięcej » -
Pasztet z pieczonej gęsi
Cena za porcję: 45 złwięcej » -
Pieczony boczek Magdy Gessler
Cena za porcję: 50 złwięcej » -
Pieczony schab
Cena za porcję: 45 złwięcej » -
Rilette z kaczki ze śliwką
Cena za porcję: 25 złwięcej » -
Rollmopsy nadziewane marynowanymi śliwkami
Cena za porcję: 49 złwięcej » -
Sandacz faszerowany szyjkami rakowymi w koperkowej galaretce
Cena za porcję: 24 złwięcej » -
Sandacz po grecku
Cena za porcję: 26 złwięcej » -
Śledź piernikowy z rodzynkami skropiony sokiem z pomarańczy
Cena za porcję: 22 złwięcej » -
Śledź w oleju lnianym z białą cebulką
Cena za porcję: 18 złwięcej » -
Śledź z żurawiną, cebulką i natką pietruszki
Cena za porcję: 22 złwięcej » -
Śledzie w zalewie korzennej z cynamonem
Cena za porcję: 18 złwięcej » -
Smalec domowy
Cena za porcję: 24 złwięcej » -
Szynka pieczona w miodzie pachnąca goździkami
Cena za porcję: 55 złwięcej » -
Tatar ze śledzi z imbirem i figą
Cena za porcję: 19 złwięcej » -
Tradycyjny kulebiak wypełniony kapustą i grzybami
Cena za porcję: 18 złwięcej » -
Łosoś gravadlax z koprem
Cena za porcję: 28 złwięcej »
Plac Trzech Krzyży 3
00-535 Warszawa
Tel: 22 584 70 80
E-mail: alegloria@alegloria.pl